Alla inlägg den 17 maj 2015

Av Sofi Géewe - 17 maj 2015 20:49

Idag har jag och min man varit jätte duktigt, vi packade färg och grejade i flera timmar. Tillslut ville inte vår dotter vara med mer så då blev det hemfärd. Men mycket hann vi med. Får nog bli en till tur i veckan.
Häromdagen var jag och Milon på Ikea och köpte en bokhylla till jobbet Som vi skruvade ihop. Han var så duktig och ville göra allt själv Och prova alla olika moment. Har vi tur kanske han kan bli snickare, alltid bra att ha en sån i familjen :)

Han vill ju dock inte bli snickare utan hans Drömjobb är Pizza bagare hehe. Drömmar ska man ha det är viktigt. Hans pizzor ska vara så dyra så han ska bli rik på det. Sötkille!
Mamma och han var ock köpte pizza förut och självklart tog han fram en stol och tittade

Fick precis ett sms av mamma att lilleman sover gott i hennes säng nu.
Den lilla donnan ligger här och snarkar så skönt. Snart snarkar nog jag också ;)

Av Sofi Géewe - 17 maj 2015 09:50

Full rulle som vanligt här hemma!
Jag Tias och Lilly har ätit lång frukost idag helt själva. Milon är hos sin farmor och har varit över natten. Han ville visst ha semester från sina föräldrar för han ringde mormor och frågade om han kunde sova där inatt hahah. Inte bara mammor och pappor som blir trötta!
De andra barnen är hos sin mamma så det är tyst och tomt.

Vi ska åka och packa färg idag i lilla Flugger butiken så den blir tom någon Gång :)
Bäst att passa på när en liten son inte är hemma ;)

Igår var vi i Berg på kanal kalaset. Det var tyvärr inte så mycket att hänga i julgranen men alltid mysigt att komma ut dit. Milon hittade sockervadd så hans dag var räddad.

Ovido - Quiz & Flashcards