Alla inlägg den 23 maj 2014

Av Sofi Géewe - 23 maj 2014 22:58

Det är så fint nu när det blommar i alla rabater. Våra fina pioner är helt utslagna nu, älskar den rosa kulören.
Man blir så glad :)

Var precis och mötte upp min lilla mamma på sjukhus parkeringen efter hennes pass med en påse lite blandat altan mys till henne. Tyckte hon behövde det idag <3

Det blev fullt hus här idag, alla barn kom hem och Lina, Jesper och barnen var här. Trevligt :)
Vi grillade hamburgare för lite omväxling skull. Barnen höll i gång och var sams hela tiden, helt sjukt hehe. Lina och jag tog oss ett glas av det alkoholfria rosé vinet. Så gott i värmen. Prova det!

Vi sökte skugga idag så alla satt lite här och var och åt :)

Killarna gjorde grillspett med korv och köttbullar. Och självklart som alla andra barn så ville den äta det kallt istället för att få det grillat :)

Imorgon är det dags för jobb igen, var ett tag sen sist nu men det kommer nog gå jätte bra, jobbigt att vi inte har ac på jobbet bara, brukar vara varmare där inne än ute!

Av Sofi Géewe - 23 maj 2014 14:52

Jag Lina Milon pch August var på ikano en sväng förut för lite shopping och mat :)
Hittade dessa urgulliga små byxor. Var bara tvungen att köpa!

Till mig blev det en klänning och till Milon ett par skor, blev lite varmt med gympa skor och inte snyggt med hans favoriter foppa tofflor haha...

Vi tänkte ju att det skulle varit lite skönt att gå på ikano för det brukar alltid vara svalt och skönt men icke, inte idag..

Nu är det solning och saft för hela slanten fast jag håller på att rinna bort ;) mysigt sällskap har vi med. Ikväll blir det grill med familjen Tonström/Lindgren :)

Ovido - Quiz & Flashcards