Alla inlägg den 28 maj 2014

Av Sofi Géewe - 28 maj 2014 13:30

Idag blev det en dag i bakningens tecken :)

Först små vaniljfylda gifflar, sedan hallon gömmor och tillsist kokostoppar. Luktar underbart i huset nu :)

     

Kände att jag var värd en liten fika med provsmak när bullarna var klara.

 


Måste sitta ner i några minuter innan det är dags att göra si iordning för dagen. Först kommer mamma klockan tre typ då ska vi hämta Milon sedan systemet och ladda inför hegen :)

Halv fem ska vi titta på en lägenhet som vi håller tummarna hårt för. Det är en sån mamma vill ha så hopas den är fin och att vi kan dra ner priset litee ;)

Fotbollsträning klockan fem-sex efter det middag hos Eas och Helena,  det är  En av Tias projektledare, den andra kommer också med sin familj så det blir fullt hus där ute på landet. . Vi blir nog hela familjen Géewe som åker dit, alltid när vi ska ut till dom vill alla barn följa med. Mysigt på landet :)

Så eftermiddageb blir fullspäckad. Mamma ska hem efter träningen och då kommer Martin och Ronja <3 De kommer redan idag, jätte kul då får vi ha dem här imorgn på lite fika och mycket lek kan jag tänka mig :) Kvällen blir hos mamma med grill. Fredagen efter jobbet ska vi vara här och ha fredagsmys med taco. Milon och Martins favvo mat. Dom är väldigt lika dom två <3



Igår kom Glossy Boxen. Den var faktiskt inte så rolig denna gång. Första gången...

Men lika fin som vanligt ;)

 


Ovido - Quiz & Flashcards