Alla inlägg under maj 2014

Av Sofi Géewe - 23 maj 2014 14:52

Jag Lina Milon pch August var på ikano en sväng förut för lite shopping och mat :)
Hittade dessa urgulliga små byxor. Var bara tvungen att köpa!

Till mig blev det en klänning och till Milon ett par skor, blev lite varmt med gympa skor och inte snyggt med hans favoriter foppa tofflor haha...

Vi tänkte ju att det skulle varit lite skönt att gå på ikano för det brukar alltid vara svalt och skönt men icke, inte idag..

Nu är det solning och saft för hela slanten fast jag håller på att rinna bort ;) mysigt sällskap har vi med. Ikväll blir det grill med familjen Tonström/Lindgren :)

Sol

Av Sofi Géewe - 22 maj 2014 23:55

Vilka sköna sommardagar vi får nu, underbart. Håller mig gärna inne när det är som varmast dock, annars rinner hela jag bort ;)
Tias och jag satt ute hela kvällen, jag gick in vid elva tror jag. Nu var det som allra skönast, tyckte tyvärr myggen också!
Köpte mig en tant tidning på macken förut och den läste jag samtidigt som Tias klippte gräset.
Som vanligt väldigt bra fördelning här hemma ;)

Milon låg hos mig i soffan och tittade på Gladiatorerna, gosungen.

Idag skulle det blivit köttfärssås och spaghetti men vi kunde inte motstå lite grillat istället, finns ingen godare mat på sommaren :)
Var på systemet och köpte rosé vin till mig. Hade blivit tipsar om ett alkoholfritt som smakade vin och det gjorde det, jätte gott.

Nu ligger vi i sängen, min kära man snarkar här bredvid och jag är klarvaken, alltså tvärtom not vad det brukar vara!! Har lite för mycket i huvet för att bara somna idag. Men snart så går det nog.
Sov gott på er
<3

Av Sofi Géewe - 21 maj 2014 21:10

I den underbara sommarvärmen började jag att tänka på jordgubbar och glass och kunde inte sluta med det heller!

Efter lunch idag åkte jag och Milon och handlade det och åkte ut till mamma och fikade med henne och Pepsi såklart som var väldigt sugen på glass. . Åhh så gott det var. Inget slår jordgubbar och glass en varm sommardag :)

Milon var hemma med mig idag , han var helt slut imorse och ville inte gå upp förens halv nio så då tyckte jag att det passade jätte bra att han var hemma och myste med sin mamma

   

Han försvann hos mamma en stund när hon och jag satt med våra svettningar på altanen till lekparken.

Han gjorde lite konster för oss när vi kom.

   

När vi kom hem efter några timmar med mamma var det dags för fotbollsträning igen. Han var jätte duktig idag också. De stackars sprang som tokar i värmen.

Det var väldigt skönt att vara fotbolls förälder idag och sitta på en filt i solen och titta på barnen. Jag hade lovar cykeltur idag så dte fick det bli till fotbollen bara. Jag klarar inte av att cykla så långt, det knakar i fogarna om man säger så :( Inte skönt alls! Men vad gör man inte för sin lilla son <3 Tias cykel hade någon av barnen så han fick gå istället.


samling :)

 



Av Sofi Géewe - 20 maj 2014 21:45

Lite oplanerat så blev det Speedway i Motala på kvällskvisten. Milons första :)

Han tyckte det var jätte coolt, speciellt när vi gick och kollade bakom banan där förarna hänger. Det är rolikgt att man får se när dom är där bakom och håller på med cyklarna. Stod massor små pojkar och tittade på dem.

Jag tyckte det var jätte mysigt, häng med mina älsklingar  och underbart väder levererades.

               


På dagen idag var jag och mamma och köpte skor och åt lunch på stan. Det blev ett par ecco skor, as sköna. Inte världens snyggaste kanske men jag behövde verkligen nått skönt att gå i så då fick det bli dem :)

Tack min söta mamma för att du skämmer bort din  dotter med sånt   


Nu har den lille nog somnat där uppe, han somnade precis när vi kom in i stan såklart. Men det var inte direkt några problem att somna om igen. Vi får se hur det blir imorgon om det blir dagis eller ej, beror på när han vaknar och hur han känner. Det får han själv välja. Jag är hemma imorgon med iaf.

Nu blir det lite soff slöande och en huvudvärks tablett sen sängen.

Natti Natti


Av Sofi Géewe - 20 maj 2014 11:00

Sitter som vanligt i soffan då, börjar bli lite tråkigt men jag har ju min bästa vän tv:n som håller mig sällskap.

Min lilla son vill inte vara hemma hos mig för jag leker lite dåligt nu tydlige hehe. Roligare med alla kompisar på dagis såklart.

Har sett på två av mina program nu på morgonen, Grey´s anatomy och Private practice. Så bra program, missade helt när private practice gick på tv:n så nu är det gamla repriser som visas, väldigt spännande.

En kopp kaffe på mitt "lilla bord" till det så blev morgonen bra :)

 


Igår satt Milon och gjorde "läxorna" när jag lagade maten. Han är så söt med sina pysselböcker, han vill ha läxor så han hittar på egna. Mammas duktiga kille.

   

Min andra kille var ptroligt duktig när jag lagade mat, han var ute och sprang!!! Jo då det är sant haha.

Det är 40-åts krisen som kommer krypande hahah. Idag simmade han innan jobbet. Blir lite avis jag vill med ut och springa.

Det får bli sen det. Då blir et ård handskarna på för träning och inget socker. Men tills dess äter jag glass i stora lass ;) Man borde kanske lärt sig från den första graviditeten att det inte försvinner av sig självt men men. Sista gången nu ju så lite extra fett kan ju vara fint ;) Någon gång kanske jag med som alla andra blir tränings freak och blir smal vem vet.


Nu är mamma påväg hit, vi ska till stan och köpa skor till mig, måste ha några RIKTIGA skor att gå i, som jag kan få på mig utan att böja mig ner och som är sköna att gå i framförallt. Jag har en himla massa skor men inga som är ordentligt sköna att gå i med svullna fötter. Eftersom att jag har fobi för att andra tar i mina fötter kan inte Tias hjäpa mig med skorna sen heller ju. Det får bli en tur till sköna skon eller nått sånt.  Kanske lite lunch med senare.


Nu ska jag hoppa ur mina sköna mysbyxor och sätta på mig hemska jenas ;)

Måste ju ha mina sexiga stödstrumpor på mig så jag kan knappast ha strumpbyxor...



Av Sofi Géewe - 18 maj 2014 22:15

Otroligt skönt att jag inte hade fått en propp i benet!

Hann att fundera alldeles för mycket på hur dedt skulle vara att behöva ta blodförtunnande sprutor i fem månader, ursch inte vad jag vill göra alls så jag är så otroligt gla över att jag slapp det.

Igårkväll åkte vi in och jag blev undersökt, mitt ben såg då ut som ett lår ungefär... Fick en spruta i skinkan med blodförtunnande, tills att de kunde utesluta propp så behandlar de som att det vore en. Vi fick inte vänta en minut ens, de stod och väntade på mig när vi kom, en läkare och sköterska. Jätte skönt.

De sa att de skulle ringa upp mig från fysioligiska kliniken i dag på fm, och det gjorde dom. Jag fick en tid klockan elva för ultraljud i benet.  En läkare gick igenom benet från ljumsken och ner i foten med ultraljud och hittade inget mer än vätska. Han kunde inte säga om det var nått annat som var galet bafra att det inte var en propp, det får vara vad som helst bara inte en propp ju!!

Blev dte inte bättre så får jag gå till vårdcentralen och leta upp vad det kan vara. Jag ska vara hemma hela veckan nu iaf och hoppas på attd et blir bättre. Min man är sten hård mot mig så nu är det stödstrumpor och benet högt upp som gäller.

Bjuder här ´på en otroligt sexig bild på mitt ben som en gång hacde en fotknöl hahah..

 

Behöver jag förklara hur det känns att proppa ner denna fot i en sko!!!?


Idag har vi varit hemma, jag och Tias iaf. Milon var på kalas på Leos lekland :)

När han kom hem var mormor här med glass, en riktigt nöjd kille.

 

Vi blev bortskämda med mer bebisklöder  som hon köpt åt oss :)

Vår lilla prinsessa kommer ha mycket fint på sig <3

Jag bakde hallon och rabarberpaj till fika. Gott!

Det blev massor över så jag ringde hit farmor och Hans så de med fick äta lite :)


Nu sitter vi och tittar på treans söndagsfilm, så jävla rolig :)

Nu är reklamen sljut så nu ska jag titta.

KRAM


Av Sofi Géewe - 17 maj 2014 19:33

Vilket underbart väder vi haft idag.
Väldigt jobbigt för en gravid tjockis dock hahah. Men hellre sitter jag i en stol och svettas än inne och tittat ut på grått och regn :)

Idag har jag planterat blommor, Tias målat lite och klippt gräs och Milon lekt massor och badat vattenspridaren efter att han kom hem från lite farmor mys <3

Nu var det film och godis som stod på lördags listan MEN mitt ben gör så ont och har blivit mer svullet så de på 1177 sa åt mig att åka till jourcentralen och titts upp det direkt. Så jag gick en tid halv nio, tänker ju inte sitta på akuten en lördags kväll!
Doktorer och sjukhus är inte min grej riktgti men det är väl bara att åka dit. Inte så bra om man har en propp i benet och sitta hemma och gnälla ;)
Milon är inte så glad på mig eftersom att han missar film mys och gladiatorerna, men han förstod att det är ju inte så bra att ha ont.

Ha en trevlig kväll hemma i sofforna.

Av Sofi Géewe - 17 maj 2014 12:35

Igår hade jag och mamma en jätte mysig dag i ullared :)
Det var jätte lite folk så ingen kö någonstans inte ens till maten. Det blev mest saker till barnen som vi handlade. Mycket bebis såklart :)
Hoppas den sett rätt kön, bara rosa <3

De vanliga Ullareds bilderna :)

Idag är jag väldigt trött i kroppen och mina ben är så svullna, ser väldigt kul ut dock inte så skönt bara.
Det blev rekord i körtid, hem på 2,20 min :)

Ovido - Quiz & Flashcards